Service Level Manager

Word jij onze Service Level Manager die ICT in lokale overheden naar een nieuw niveau tilt?

Wie zijn wij?

De Regionale ICT Dienst Utrecht is dé ICT-partner voor 7 dynamische organisaties, waaronder diverse gemeenten en de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug. Met een team van gedreven RID’ers faciliteren we meer dan 2.200 professionals die gezamenlijk ruim 220.000 inwoners vertegenwoordigen. Bij ons staat teamwork, innovatie en professionele groei voorop.

Wat is jouw rol?

Als Service Level Manager ben je de architect van klanttevredenheid. Je coördineert de ICT-behoeften van lokale overheden en zorgt dat onze dienstverlening daar naadloos op aansluit. Jij bent de maestro die ervoor zorgt dat alle ICT-gerelateerde contracten in harmonie zijn. Intern en extern ben jij het go-to aanspreekpunt voor alles wat met serviceafspraken, softwarecontracten en mantelovereenkomsten te maken heeft. In geval van escalaties ben je niet alleen de brandweer die het vuur blust, maar ook de inspecteur die de oorzaak onderzoekt.

Wat heb je in huis?

  • Analytisch en Strategisch: Je kunt complexe behoeften snel in kaart brengen en vertalen naar concrete oplossingen.
  • Teamspeler met Focus: Je werkt nauw samen met collega’s, maar hebt je eigen specialisatie en focus, namelijk de lokale overheden.
  • Leiderschap en Daadkracht: Je bent standvastig, neemt initiatief en kunt anderen meenemen in jouw visie.
  • Kwalificaties: HBO werk- en denkniveau, kennis van ICT en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Bonus: Je hebt een geweldig gevoel voor humor!

Wat krijg je van ons?

  • Een maximaal salaris van €5.725,- bij een 36-urige werkweek (Salarisschaal 11 van CAO SGO).
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% bovenop je bruto maandsalaris.
  • Flexibele werkuren en een uitgebalanceerde werk-privé balans.
  • Een werkomgeving die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleert.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in dit dynamische profiel? Vertel ons dan in je motivatiebrief over je meest indrukwekkende prestaties en hoe je die hebt bereikt. Team HR van gemeente De Bilt helpt ons bij deze werving- en selectieprocedure.

Nog vragen?

Wil je eerst een kopje koffie drinken en de sfeer proeven op je mogelijke toekomstige werkplek? Neem dan contact op met Marc van Uunen via m.vanuunen@rid-utrecht.nl.

👉 Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website: www.rid-utrecht.nl. Zie je jezelf al als onze nieuwe Service Level Manager? Wacht dan niet langer en word onderdeel van onze toekomst!

Delen? Ja graag! Acquisitie? Nee, dank je.