Vacature ICT-Architect

Ben jij een ICT-architect die een werkomgeving zoekt waar ontwikkeld en gebouwd wordt voor meerdere organisaties? Voel je je daarnaast prettig in een bedrijf dat inspeelt op de professionalisering van de dienstverlening aan inwoners en bedrijven? En vind je balans tussen werk en privé́ belangrijk? Dan komen we graag met jou in contact!

De RID Utrecht (Regionale ICT-dienst Utrecht) zoekt een:

ICT - Architect

voor 36 uur per week

Die met enthousiasme meebouwt aan onze continue veranderende omgeving door in te spelen op de technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten

Waar kom je te werken en wat ga je doen?

De RID Utrecht is de ICT-partner voor 7 organisaties; de gemeenten Baarn, Bunnik, De Bilt, Soest, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede en de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug. Deze aangesloten organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk ca. 220.000 inwoners. Vanuit Doorn ondersteunen onze RID’ers ruim 2.100 medewerkers in de provincie Utrecht. In onze jonge en informele organisatie werken we intensief samen aan verdere professionalisering en aan innovatie van de IT-infrastructuur. De RID heeft een visie ontwikkeld om de komende jaren verder te groeien. Deze groei betreft zowel het aantal organisaties als het aanbod van services en diensten. Bij deze organisatie neem je initiatief en ben je bewust bezig om de kwaliteit van de dienstverlening aan de inwoners en bedrijven naar een hoger plan te tillen.

De komende tijd staan de volgende technische innovaties op de agenda:

  • Moderne werkplek op basis van Citrix XenApp met App-layering, Mobiel integratie, Office365 en Intune
    • Datacenter redesign (DR in de cloud, CISCO UCS, Azure als tweede DC)

Wie zoeken wij?
Als ICT-architect ben je van grote toegevoegde waarde voor de RID en de organisaties om iedereen mee te nemen in de verschillende ontwikkelingen. Je bent een enthousiaste architect die analytisch sterk is en een groot probleemoplossend vermogen heeft. Je bent in staat om ideeën en concepten te vertalen, te visualiseren en overtuigend te brengen naar zowel medewerkers en management als directies. Dat bekent dat je in de volle breedte een gesprekspartner bent. Je bent een stevige adviseur, voelt je prettig in een team met professionals en kan een verbindende rol pakken. Je houdt de marktontwikkelingen bij en vertaalt deze naar de doelarchitectuur. Verder communiceer je helder op alle niveaus en lever je een actieve bijdrage aan de realisatie van onze doelstellingen en plannen.
Jij bent ons visitekaartjes waar we trots op zijn!

Jouw ideale profiel

Idealiter heb je, naast deze eigenschappen ook nog:

  • Kennis van Microsoft producten, VMWare en Citrix;
  • HBO/ academisch werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van de overheidsarchitectuur en landelijke ontwikkelingen zijn een absolute pré.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een goede balans tussen werk en privé. Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt een maximum salaris van € 5.372 (schaal 11 salaristabel gemeenteambtenaren nieuwe structuur, peildatum 1 april 2022). Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek, welke flexibel ingevuld mag worden.


Naast je maandsalaris ontvang je iedere maand een bijdrage voor je Individuele Keuze Budget (IKB). Dit IKB bestaat maandelijks uit 17% van je bruto maandsalaris. Met dit budget mag je zelf keuzes maken, die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Je bepaalt zelf waar je jouw budget voor gebruikt en op welk moment. Denk hierbij bv aan het kopen van extra vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling van het budget, een opleiding/ fiets etc.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan online. Dat kan tot en met maandag 13 februari 2023. Team HR van de gemeente De Bilt ondersteunt de RID-Utrecht bij deze werving- en selectieprocedure. Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de procedure of de inhoud van de vacature staat Michael Bres je graag te woord. Stuur een bericht naar m.bres@rid-utrecht.nl.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.rid-utrecht.nl

Delen? Ja graag!

Acquisitie? Nee, dank je.