Vacature Gebruikersondersteuner

Ben jij die klantgerichte gebruikersondersteuner die fulltime, proactief en oplossingsgericht zorgt dat onze klanten goed kunnen werken? Als je gedreven bent om je verder te ontwikkelen op het gebied van ICT is dit een win-win situatie en een prachtige kans!

RID Utrecht zoekt een:

Gebruikersondersteuner (m/v)

De Regionale IT Dienst (RID) van Utrecht zoekt een fulltime, klantgerichte Gebruikersondersteuner die zorg draagt voor de adequate en klantvriendelijke ondersteuning van onze gebruikers en onze infrastructuur. Zowel remote als op locatie.

Waar kom je te werken?

De gemeenten Baarn, Bunnik, De Bilt, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en de Regionale Sociale Dienst Werk en Inkomen werken op het gebied van ICT samen met hun partner RID-Utrecht. Deze organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk ca. 220.000 inwoners.
In onze jonge en informele organisatie werken we intensief samen aan verdere professionalisering en innovatie van de IT-infrastructuur en diensten. Wij willen de komende jaren verder groeien, zowel in omvang van organisaties als services/ diensten die wij aanbieden. Bij ons neem je initiatief en ben je bewust bezig om de kwaliteit van de dienstverlening aan de inwoners en bedrijven naar een hoger plan te tillen.

Wat ga je doen?

Op dit moment lopen er meerdere projecten, waaronder de vervanging van de infra. Ook de ontwikkeling naar een Azure omgeving is in volle gang. Als gebruikersondersteuner neem je de gebruikers mee in de verschillende ontwikkelingen. Je adviseert je collega's gevraagd en ongevraagd en doet voorstellen om de dienstverlening te verbeteren.

Verder bestaan je werkzaamheden uit:

  • Storingen en verzoeken registreren en deze zelfstandig afhandelen of de voortgang hierop bewaken (eerste- en tweedelijnsondersteuning);
  • Instructies geven over het gebruik van de ICT-producten;
  • Feedback vragen aan de gebruikers over de dienstverlening;
  • Deze feedback delen en gebruiken om de dienstverlening te verbeteren.

Wie zoeken wij?

Als gebruikersondersteuner ben je van grote toegevoegde waarde voor het team en de gebruikers. Jij bent zelfs ons visitekaartje!
Als collega ben je iemand die energiek is, initiatief toont en een aanstekelijk enthousiasme heeft. Je bent een inspirator voor jouw collega’s, met uitstekende communicatieve skills en service,- en klantgerichtheid. Je weet goed hoe je moet plannen en prioriteren en je bent in staat om dingen snel op te pakken.

Jouw ideale profiel:

Idealiter heb je, naast deze eigenschappen ook nog:

  • MBO werk- en denkniveau (niveau-4);
  • Kennis en ervaring met het werken volgens de ITIL-methodiek;
  • Ervaring met klantgericht werken, zowel aan de telefoon en mail als in persoonlijk contact;
  • Kennis van software zoals Azure, Office365, Windows, Exchange, VMware en Citrix (certificering is een pré);
  • Het is een voordeel als je al iets weet van gemeentelijke processen en kennis van gemeentelijke applicaties en omgevingen hebt;
  • Ervaring in omgaan met service- en systemmanagementtools.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een goede balans tussen werk en privé. Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt een maximum salaris van € 3.485,- (schaal 8 salaristabel gemeenteambtenaren nieuwe structuur, peildatum 1 oktober 2019). Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek, die flexibel ingevuld mag worden.
Naast je maandsalaris ontvang je iedere maand een bijdrage voor je Individuele Keuze Budget (IKB). Dit IKB bedraagt 17,05% van je bruto maandsalaris. Met dit budget mag je zelf keuzes maken, die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Je bepaalt dus zelf wanneer en waarvoor je jouw budget gebruikt. Denk hierbij bv aan het kopen van meer vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling van het budget, een opleiding/ fiets etc.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Stuur je e-mail met CV naar de Unit P&O t.a.v. Carien Rockx, personeelsadviseur, UnitPenO@debilt.nl, onder vermelding van functie. De unit P&O van de gemeente De Bilt ondersteunt de RID bij deze werving- en selectieprocedure.

Heb je vragen? Ik, Sofyan El Ouakili, beantwoord ze graag. Je kan me bereiken per mail op s.elouakili@rid-utrecht.nl