Vacature Functioneel beheerder e-HRM (YouForce)

Ben jij een functioneel beheerder e-HRM die een werkomgeving zoekt waar ontwikkeld en gebouwd wordt voor meerdere organisaties? Voel je je daarnaast prettig in een bedrijf dat inspeelt op de professionalisering van de dienstverlening aan inwoners en bedrijven? En vind je balans tussen werk en privé belangrijk? Dan komen we graag met jou in contact!

De RID Utrecht (Regionale ICT-dienst Utrecht) zoekt een:

Functioneel beheerder e-HRM (Youforce)

voor 24 - 32 uur per week


Die op enthousiaste wijze in een team zorgdraagt voor onze ICT-omgeving.

Waar kom je te werken?

De RID Utrecht is de ICT-partner voor 7 organisaties; de gemeenten Baarn, Bunnik, De Bilt, Soest, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede en de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug. Deze organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk ca. 220.000 inwoners. Vanuit Doorn ondersteunen onze RID’ers ruim 2.100 medewerkers in de provincie Utrecht. In onze jonge en informele organisatie werken we intensief samen aan verdere professionalisering en aan innovatie van de IT-infrastructuur en - diensten. Bij ons neem je initiatief en ben je bewust bezig om de kwaliteit van de dienstverlening aan de inwoners en bedrijven naar een hoger plan te tillen.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die een belangrijke schakel vormt tussen de gemeenten  en functioneel beheer e-HRM. Goede communicatieve vaardigheden en softskills zijn daarom een absolute must voor een functioneel beheerder van het e-HRM-systeem. Je bent een enthousiaste en betrokken functioneel beheerder e-HRM, met verbindend en probleemoplossend vermogen. Je voelt je prettig in een team maar bent ook prima in staat om zelfstandig te werken. Verder communiceer je helder op alle niveaus, ben je service- en klantgericht en lever je daardoor een actieve bijdrage aan de realisatie van onze doelstellingen en plannen.

Jij bent één van onze visitekaartjes!

Wat ga je doen?

Je doel is het beschikbaar stellen en houden van het e-HRM-systeem voor alle betrokken organisaties en het blijvend afstemmen op de behoeften van deze gemeenten.

Als functioneel beheerder e-HRM ben je verantwoordelijk voor de generieke applicaties, processen en business intelligence op het gebied van e-HRM. Je draagt bij aan het doorlopend op tactisch niveau vormgeven van de inzet, inrichting en ontwikkeling van applicaties en processen. De aangeboden functionaliteiten moeten blijvend zijn afgestemd op de behoeften van de organisatie en de gemeenten. Je adviseert daarover, initieert wijzigingsvoorstellen en draagt zorg voor de realisatie daarvan.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de gemeenten, beantwoordt vragen, geeft instructies en bent betrokken bij de optimalisatie van de processen en het e-HRM systeem.

Jouw ideale profiel

  • MBO niveau
  • Kennis en ervaring in beheermethodieken voor functioneel applicatiebeheer (bv. ASL en BiSL)
  • Kennis en ervaring van Visma Raet Youforce / HR Core Beaufort is een pre, maar niet noodzakelijk
  • Projectmatig kunnen werken
  • Sociale en communicatieve vaardigheden, omgeving- en organisatiebewust, service- en klantgericht,  resultaatgericht, analytisch, adviesvaardig en leergierig

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een goede balans tussen werk en privé́. Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt een maximumsalaris van € 4.052 (functionele schaal 8) bruto per maand (salaristabel gemeenteambtenaren nieuwe structuur, peildatum 2 januari 2023. Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek, die flexibel ingevuld mag worden). 

Naast je maandsalaris ontvang je iedere maand een bijdrage voor je Individuele Keuze Budget (IKB). Dit IKB 

bestaat maandelijks uit 17,05% van je bruto maandsalaris. Met dit budget mag je zelf keuzes maken, die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Je bepaalt dus zelf wanneer en waarvoor je jouw budget gebruikt. Denk hierbij bv aan het kopen van extra vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling van het budget, een opleiding/ fiets etc. 

Interesse?

Spreekt de functie je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan online. Team HR van de gemeente De Bilt ondersteunt de RID-Utrecht bij deze werving- en selectieprocedure.

Voor inhoudelijke vragen:

Wil je meer weten?

Voor vragen over de procedure of de inhoud van de vacature staat  Anouk Ruiters jou graag te woord. Je kunt haar ook een mailtje sturen als je eerst ongedwongen kennis wilt maken, een kopje koffie wilt drinken en sfeer wilt proeven op je mogelijk toekomstige werkplek: Functioneelbeheer-eHRM@rid-utrecht.nl.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.rid-utrecht.nl

Delen? Ja graag!

Acquisitie? Nee, dank je.