Vacature Business Projectleider

Ben jij die enthousiaste en betrokken business projectleider met politieke sensitiviteit? Zoek je een bedrijf dat inspeelt op de professionalisering van de dienstverlening aan inwoners en bedrijven en waar een balans is tussen werk en privé? Dan pas je prima bij ons!

Wij zoeken een:

Business Projectleider

die fulltime met enthousiasme projecten initieert, coördineert en realiseert.

Waar kom je te werken en wat ga je doen?

De gemeenten Baarn, Bunnik, De Bilt, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en de Regionale Sociale Dienst Werk en Inkomen werken op het gebied van ICT samen met hun partner RID-Utrecht.
Deze organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk ca. 220.000 inwoners. Ondanks overeenkomsten in werkprocessen hebben veel van deze organisaties nog steeds een uniek en complex applicatielandschap. Er bestaat behoefte om de kwaliteit te verhogen, de kwetsbaarheid te verminderen of om taken tegen lagere kosten te kunnen uitvoeren.
Een mogelijkheid om dit resultaat te bereiken is het harmoniseren van de door de deelnemers gebruikte applicaties. Het eerste concrete onderwerp waar dit in de praktijk toegepast wordt is e- HRM, en dat is dan ook direct het grote project waar jij je als projectleider per 1 januari 2020 een groot deel van je tijd mee bezig gaat houden.

Wie zoeken wij?

Als business projectleider ben je van grote toegevoegde waarde voor de RID en de organisaties door resultaten neer te zetten. Je bent een enthousiaste en betrokken business projectleider die met politieke sensitiviteit en als natuurlijke verbinder (harmonisatie)projecten kan initiëren, coördineren en realiseren. Je bent in staat om mensen op een natuurlijke wijze mee te nemen in de gewenste verandering. Je bent een stevige projectleider, voelt je prettig in een team maar bent ook in staat om zelfstandig te werken. Verder communiceer je helder op alle niveaus en lever je een actieve bijdrage aan de realisatie van onze doelstellingen en plannen. Jij bent één van onze visitekaartjes!

Jouw ideale profiel

Idealiter heb je, naast deze eigenschappen, ook nog:

  • HBO/adacemisch werk- en denkniveau;
  • Aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Veel kennis van gemeentelijke processen en diensten/producten.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een goede balans tussen werk en privé. Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt een maximum salaris van € 5.017,- (schaal 11 salaristabel gemeenteambtenaren nieuwe structuur, peildatum 1 oktober 2019). Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek, die flexibel ingevuld mag worden.
Naast je maandsalaris ontvang je iedere maand een bijdrage voor je Individuele Keuze Budget (IKB). Dit IKB bedraagt 17,05% van je bruto maandsalaris. Met dit budget mag je zelf keuzes maken, die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Je bepaalt dus zelf wanneer en waarvoor je jouw budget gebruikt. Denk hierbij bv aan het kopen van extra vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling van het budget, een opleiding/ fiets etc.

Herken jij jezelf?

Herken je jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct online, t.a.v. Carien Rockx, HR-adviseur, UnitPenO@debilt.nl, onder vermelding van de functie. De unit P&O van de gemeente De Bilt ondersteunt de RID-Utrecht bij deze werving- en selectieprocedure. Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure. Deze functie wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Interne kandidaten krijgen bij geschiktheid voorrang.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de procedure of de inhoud van de vacature, sta ik je graag te woord. Ik ben Ronald Morssink, teamleider Beleid Advies en Projecten en je kunt me bereiken per e-mail op r.morssink@rid-utrecht.nl of op 06 575 82 888.