Vacature BI-specialist

Ben jij een BI-specialist die zoekt naar een werkomgeving waar ontwikkeld en gebouwd wordt voor meerdere organisaties? Voel je je daarnaast prettig in een bedrijf dat inspeelt op de professionalisering van de dienstverlening aan inwoners en bedrijven en waar balans is tussen werk en privé? Dan komen we graag met jou in contact.

Waar kom je te werken en wat ga je doen?

De gemeenten Baarn, Bunnik, De Bilt, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en de Regionale Sociale Dienst Werk en Inkomen werken op het gebied van ICT samen met hun partner RID-Utrecht. Deze organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk ca. 220.000 inwoners. In onze jonge en informele organisatie werken we intensief samen aan verdere professionalisering en aan innovatie van de IT-infrastructuur en diensten. Wij willen de komende jaren verder groeien, zowel in omvang van organisaties als in services/ diensten die wij aanbieden. Een van deze toekomstige diensten is Business Intelligence. In nauwe samenwerking met de afdelingen binnen de RID en mogelijk met de RID-deelnemers ontwikkel je nieuwe informatieproducten die de kwaliteit van de dienstverlening verhogen. Je filtert cruciale informatie uit de verschillende systemen, die je met jouw rapportages/ dashboards en adviezen toegankelijk maakt voor je collega’s.

Wie zoeken wij?

Als BI-specialist ben je van grote toegevoegde waarde voor de RID en de organisaties door resultaten neer te zetten. Je bent een enthousiaste BI-specialist die analytisch sterk is en een groot probleemoplossend vermogen heeft. Je bent in staat om op de doelgroep afgestemde Business Intelligence te ontwikkelen en te onderhouden. Je hebt de kennis om een optimale match te maken tussen de informatievraag en beschikbare data en adviseert over de mogelijkheden alsmede over het bouwen . Verder communiceer je helder op alle niveaus en lever je een actieve bijdrage aan de realisatie van onze doelstellingen en plannen. Jij bent één van onze visitekaartjes!

Jouw ideale profiel

Idealiter heb je, naast deze eigenschappen ook nog:

  • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
  • Aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring met PowerBI, Cognos.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een goede balans tussen werk en privé. Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt een maximum salaris van € 4.362,- (schaal 10 salaristabel gemeenteambtenaren nieuwe structuur, peildatum 1 oktober 2019). Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek, die flexibel ingevuld mag worden.
Naast je maandsalaris ontvang je iedere maand een bijdrage voor je Individuele Keuze Budget (IKB). Dit IKB bedraagt 17,05% van je bruto maandsalaris. Met dit budget mag je zelf keuzes maken, die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Je bepaalt dus zelf wanneer en waarvoor je jouw budget gebruikt. Denk hierbij bv aan het kopen van extra vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling van het budget, een opleiding/ fiets etc. 

Herken je jezelf?

Herken je jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct online. Dat kan tot en met 11 december 2019 t.a.v. Carien Rockx, HR-adviseur, UnitPenO@debilt.nl, onder vermelding van de functie. De unit P&O van de gemeente De Bilt ondersteunt de RID-Utrecht bij deze werving- en selectieprocedure. Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure. Deze functie wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld. Interne kandidaten krijgen bij geschiktheid voorrang.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de procedure of de inhoud van de vacature, sta ik je graag te woord. Ik ben Ronald Morssink, teamleider Beleid-Advies-Projecten en je kunt me bereiken per e-mail op r.morssink@rid-utrecht.nl of op 06 575 82 888.