Werken bij de RID

De RID is een kleinschalige organisatie die zich continu ontwikkelt.
Typisch RID is de platte structuur van de organisatie met bijzonder betrokken medewerkers. Daar wil je onderdeel van zijn! 

De RID Utrecht onderscheidt zich op een positieve manier van een doorsnee ICT-bedrijf. In 2012 ontstaan uit een bundeling van diensten vanuit 6 gemeenten en een regionale sociale dienst, en inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf.
Door de korte lijntjes zijn de 55 medewerkers bovenmatig betrokkenen bij het werk én elkaar. De RID is daarmee een bedrijf waar nog aandacht is voor de mens achter de medewerker. En dus is er oog voor de balans tussen werk en privé, kan je je werkweek flexibel invullen en krijg je daardoor meer vrije tijd. 
Dat alles maakt het mogelijk om met zijn allen als betrouwbare, innovatieve en klantvriendelijke dienstverlener actief in te spelen op technologische ontwikkelingen en veranderende behoeften van de klant. 

Fotografie team RID Utrecht

Interesse?

De unit P&O van de gemeente De Bilt ondersteunt de RID bij onze werving en selectie. Carien Rockx is onze personeelsadviseur, Mail haar gerust voor vragen! hr@debilt.nl.

Wil je liever eerst even komen sfeer proeven? Kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie. We ontvangen je graag! Mail naar ons secretariaat voor een afspraak: officemanagement@rid-utrecht.nl.